Kreeft met kwartel, spekjes, jonge paksoi op een bedje van
pompoen mousse.
Langoustine in zelfgemaakte vis/ aardappel bouillon met gebakken aardappelblokjes en koriander mousse.
Sandwich van zacht gegaarde tong met schol.
Gestoomde en daarna gebakken aardappel, Aardappel mousseline, uiencompote, pompoen mousse. Als garnering mix van augurk, ui, kappertjes en gebakken kibbeling beslag.
1e Kerstdag;
Salade van krab met avocado mousse en geroosterde avocado. Hangop van karnemelk en macadamia noten.
Gebakken kooieend fillet met pistachenoot/mosterd mix. In wijn en bouillon gepocheerde eenden en kwartel pootjes. Gegratineerde aardappel, mais mousse en gepofte mais. Daarnaast bolletje van rode biet.
Ik kon mijn geduld niet bewaren. Een aantal flessen Noval port uit diverse jaren heb ik in 2012 gekocht. Een aantal opgelegd tot 2017 en 2022.
Welnu, bijna 2017 dus de eerste maar opengemaakt en na decanteren geproefd.
Diep rode kleur, geur van krenten, rozijnen, chocolade en hout.
Mooie volle smaak waarin de geuren terug komen.