DINERS UIT EN THUIS

dinsdag 8 juli 2014

De voorkamer in Udenhout

Restaurant de Voorkamer. Mooi in het centrum van Udenhout gelegen restaurant met vriendelijke bediening en mooie menu's. Na wat schoonheid foutjes van bestek en glaswerk gezien te hebben kozen wij voor het verrassing menu met bij behorende wijnen. Niet alleen de spijzen maar ook de wijnen werden toegelicht tijdens het serveren. Een restaurant wat ons zeker terug gaat zien in de toekomst.




Voorgerecht;
salade van diverse groente in zoetzuur met kabeljauw, tilapia, bloemkool en doperwten mousse.












Tussengerecht;
Lamskoteletje met gort, gesneden tomaat en doperwten.







Hoofdgerecht;
Diamanthaas in portsaus. met diverse groente.

Hierbij werd jammer genoeg een schaaltje friet met mayonaise geserveerd. Ik heb dan ook aangegeven dat ik hiervan het "van de Valk" gevoel kreeg. En ik dat erg jammer vond omdat alle gerechten smaakvol en prachtig geserveerd werden. Hier hoeft echt geen friet bij.





Dessert;
Vanille ijs met witte chocolade baverois afgewerkt met passievrucht