Het was al weer veel te lang geleden dat we elkaar gezien hadden. Dus nodigde Marna en Ger ons uit voor een avond. Zoals gewoonlijk hadden ze beiden weer heerlijk gekookt voor ons vier.
Na de amuses kwam er een groente quisch met blauwe kaas op tafel. Hierbij schonken ze een prachtige Viognier. Licht geel met een zweem van groen. prachtige tonen van citrus en hout in de neus. Tropisch fruit in de smaak.
Ger had deze keer gekozen voor een rollade van met kruiden gevulde steak. Hierbij seizoen groenten met nootje en gebakken aardappeltjes. De volle rode margaux 2011 paste er voortreffelijk bij.
En als altijd het kaasplankje. Dat is voor ons 4 een niet over te slaan tijdens een diner. Zeker neit met een Andresen 2008 port als begeleiding. In de neus had ik meteen drop, rozijnen en noten. Een stevige port in de mond.
Als afsluiter van deze geweldige avond een triffle van chocolade cake met kersen en room.