Vis terrine,
Heilbot pocheren in bouillon, slagroom lobbig kloppen. Heilbot samen met kruiden pureren in blender, Deze massa mengen met de slagroom. Witte wijn verwarmen en daar gelatine in oplossen, mengen met de massa. bekleed een vorm met zalm en stort de massa hierin. laat een nacht opstijven in koelkast.
Heerlijk met safraan mayonaise.
Knolselderijsoep met rivierkreeftjes.
Snipper ui en knoflook, zet aan en blus af met rode port, breng op smaak met wat zout en chilivlokjes. Zeef dit alles en bindt met peperkoek. Klaar is de portsaus.
Kleur de lamskroon rondom aan en gaar verder in de oven.
Kook de groente beetgaar en stoof daarna aan in wat mooie boter.
Wij hadden er aardappel gratine bij, snij hiervoor de aardappel flinterdun en leg in een ovenschaal. Meng in een schaal ei, room, kruiden, zout, peper en geraspte kaas. Giet over de aardappelen en laat garen in de oven.
Nee voor Bonnie geen kaasplankje maar een chocolade toetje van pure en melk chocolade mousse met slagroom.