DINERS UIT EN THUIS

maandag 28 april 2014

De ELzas

Wat we al een hele tijd hadden afgesproken kwam begin mei uit.
Marna, Ger, Dimph en ik 4 dagen lang naar de Elzas. Prachtig hotel en mooie wijnen. 
Natuurlijk wijnen mee terug gebracht om hier nog wat van te genieten.


Het hotel hadden we geboekt met ontbijt en diner.
Eenvoudig, maar alle gerechten waren zeer smaakvol bereid.


Sandwich van matse brood met zalmmousse, bietjes en






Varkensgebraad met pollenta in kruidige saus. En natuurlijk dronken wij hier streek gebonden wijn bij.


Het nagerecht was een vla.




Voorgerecht van preskop met gemarineerde selderij en een fris sausje van crème fraiche.



Zuurkool met gebraden ham en rösti.


Cake met room, pistache nootjes, gebrande amandel en rum.





De dorpen in de omgevingen werden natuurlijk ook bezocht








Garnalen cocktail met witlof en een kruidig sausje.

Hier geen whiskysaus. was zeer verrassend.

Zalm op risotto en een vis saus.


Caramel mousse met gebrande nootjes en chocolade