DINERS UIT EN THUIS

vrijdag 1 augustus 2014

Postelse Hoeve

Op een maandag avond kwamen Marna en Ger even op de koffie. De vraag van die twee was al snel zullen we wat gaan eten. Tja das een niet zo moeilijke vraag dus. Wij gezocht op internet wie op maandag open zijn en kwamen uit op de Postelse Hoeve. Er werd een maand diner aangeboden voor 50 euro P.P.
Maar wij kozen toch voor het keuze menu.                                                                                                                                                                           Als voorgerecht voor Dimph:                                    Een goed met zalm, gamba, mossel en andere witvis gevulde bouillabaisse.

Marna koos voor een zalmwrap.

Het viel mij op dat de zaalbrigade niet een duidend werkt. De man in de bediening serveerde de wijn netjes rechts in en nam meteen de glazen mee.






Ger en ik kozen voor salade van schimmelkaas met perencompot.


De dames van deze brigade serveerde de glazen wijn gewoon over de tafel heen.







Hoofdgerecht voor Dimph een zalm/tong tompouse


Ook met de gerechten ging dat zo. De man gaf alles weer netjes rechts aan. De dames bleven aan een kant van de tafel staan en reikte het gerecht gewoon over de tafel aan. Je kon het zelf dan aannemen.







Ger zijn favoriet is en blijft Gamba's deze keer met pasta.

Er werd door de dames ook niet gekeken naar dames eerst. Nee gewoon"wie heeft de Gamba's?" en die kreeg ook eerst het gerecht. Terwijl ze de andere gerechten ook bij zich hadden.


Marna de kippen dijen in gembersaus.


Voor een restaurant wat hun eigen zeggen al zo'n 50 jaar bestaat, daarnaast toch wel enige naam heeft, zou dat toch niet kunnen voorkomen


Voor mij de Ierse ribeye.

Het eten was allemaal zeer smakelijk en mooi opgediend. Zeker een restaurant om nog een keer terug te komen.