DINERS UIT EN THUIS

dinsdag 16 december 2014

Dimph Jarig

Omdat Dimph jarig was besloten we uit eten te gaan . 

Het werd de Postelse Hoeve in Tilburg. Een Brasserie-Hotel zo omschrijven zij hun restaurant.


Na een glaasje van hun huiswijn het eten besteld.
Een Argentijnse Cabernet Sauvignon die lekker weg dronk.
Het was geen uitgebreid diner maar een voor en hoofd gerecht.



Samen namen we bouillabaisse van vis.

Een rijk gevulde bouillabaisse met witvis,garnaal, kreeftjes en mossel.
Met mooie visbouillon.



Voor Dimph de biefstuk met champignonsaus en diverse soorten groente als witlof, groene asperge, tomaatje en aardappeltje.

Wel verrassend was de chip van zoete aardappel

Voor mij de Rib eye met stroganofsaus.
Ook hierbij de zelfde groente.

Hoewel alles redelijk aan de prijs is voor een brasserie vond ik de mayonaise toch wel het duurste. Een klein schaaltje, waar later 1,50 euro voor op rekening stond. En als het nu nog eigen gemaakte was. Maar de kleur en smaak verraden een gewone supermarkt mayonaise .




De wijn paste mooi bij het gerecht;

Saint Emilion grand cru van Chateau Vieux Labarthe