DINERS UIT EN THUIS

donderdag 4 december 2014

Lokaal Zeven Tilburg


Wij waren er al een keer meer geweest maar dan alleen voor een kopje koffie. Niet wetende dat Lokaal Zeven ook een eetcafé is. Via couverts.nl zagen  we wat foto's van gerechten. Dus natuurlijk proberen.


Een sfeervol eetcafé in de stijl van een vroegere school met allerlei oude schoolspullen aan de muur. Ook de menukaart en andere flyers zijn in de stijl gehouden.

Vriendelijk personeel serveert de gerechten en vertelt steeds wat je op je bord krijgt.

Het verrassingsmenu van de chef bestond uit; Voorgerecht van rundertartaar met gedroogde tomaat en rucola.




Hoofdgerecht
Kerrie risotto met twee soorten op de huid gebakken witvis en garnalen.

De wijnkaart is klein maar wel toepasselijk voor dit eetcafé. Wij hebben hier een heerlijke  Tempranillo bij gedronken.



Nagerecht

Mango mousse, pistache ijs en brownie

Een gedeeltelijke open keuken waarin je de kok ziet werken maakt het voor ons ook aantrekkelijk.
Alles bij elkaar een eetcafé om zeker nog vaker te bezoeken. Want ook de prijs/kwaliteit is erg goed.