DINERS UIT EN THUIS

zaterdag 24 juni 2017

Proeverij de Voorkamer

 23 juni was een mooie en warme avond. Die avond had de Voorkamer in Udenhout weer een proeverij georganiseerd. Zoals gewoonlijk heerlijke gerechten met bijpassende wijnen.



Aperitief;

cocktail van Holi goji thee







Bites;

polenta/ geitenyoghurt / haring/haringkaviaar
tapioca krokant/dip van yuzu/
bladerdaag/zoete aardappel/ chorizo





Amuse; 
Tomatensalsa/avocado/brandade balletje met kabeljauw/crumble van citrus









Voorgerecht vis; 
Gebrande tonijn/ceviche van tonijn/sushi rijst/snijbonensap


Miso soep




Wijn;
Flores de Cataina
land; Spanje
streek; La Mancha







Voorgerecht vlees;
Palmstein rundertartaat / 63 graden eierdooier / gerookte mayonaise

Wijn;
Sabarosa
land; Portugal
streek; Setubal


Tussengerecht vis;
Zeebaars / zoet zure bloemkool/groene asperge /bergamot saus

Wijn;
Cadastres
land; Frankrijk





Tussengerecht vlees;
Iberico / varkenshiel /cantharellen /doperwten /tuinbonen / jus van kerrie



Wijn;
Roc d'Opale
land; Frankrijk
streek; IGP Pay D'oc







Hoofdgerecht;
Eend /gekonfijte duivenpoot / biet / enoki / eigen jus

Wijn;
Tierra Alegre
land; Spanje
streek; La Mancha





Dessert;

Ananas / gemberbier / karamel / Itliaans eiwit