DINERS UIT EN THUIS

zondag 18 augustus 2024

Avond bij Marna en Ger

 Marna en Ger hebben mooie gerechten geserveerd die avond.


Erg verassend was dit voorgerecht. Gemarineerde tomaat met eveneens gemarineerde watermeloen.


En daarnaast tomatenjam.







Vissoep met vadouvan kruiden.

Witvis, mosselen, coquille en broccoli.



(Vadouvan is van origine een Indiaas kruidenmengsel dat uit de regio Puducherry (zuidoost India) komt. Het heeft qua smaak wat weg van een milder gekruid kerriegoedje, en wordt ook wel 'Franse kerrie' genoemd. Het is niet gek dat het dit synoniem heeft gekregen.)


Mooi gebakken magret de canard.

Zowel de canard als de sinasappel waren koud gerookt.

Daarbij serveerde Marna en Ger een sinasappel saus en een taartje van doperwtjes.



Het kaasplankje kon natuurlijk niet ontbreken.

Daarbij werden heerlijke wijnen geschonken waarvan ik helaas geen foto's heb.