DINERS UIT EN THUIS

zaterdag 4 april 2020

Ze zijn er weer ASPERGES


Maak van bloem O een dunne vellen pasta.

Pureer Tilapi filet en mix deze met fijn gesneden wortel, citroen snipper, sap van een halve citroen, room, en wat dragon. Maak aan met wat ricotta. breng op smaak met peper en zout.
Snij de pasta in rondjes en vul met wat vis farce, vouw dicht en druk de randen goed aan.

Kook de asperges beetgaar en laat goed uitlekken. Doe een klontje boter in de pan en leg hier de asperges in, voeg een beetje suiker toe en water. Laat de asperges glaceren.

Bak ondertussen de vis en leg de gevulde ravioli in kokend water.

Dresseer met wat vanille olie. Neem hiervoor een mooie extra vergine olie en meng daar een verse peul vanille onder.


Voorgerecht

Kook de geschilde asperges gaar naar keuze.

Rol de coquille in mooie gedroogde ham.
Wij kozen voor Coppa Di Parma.

Als de ham mooi bruin en knapperig is zijn de coquilles mooi gaar.